Η δίαιτα της Herbalife, είναι πραγματικά ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα διατροφής; Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με αυτό; Scam or Legit

Η Herbalife είναι πλέον άνω των 25 ετών και διαθέτει 1,5 εκατομμύρια διανομείς σε 65 χώρες. Τι πουλάει το My Herbalife εγγραφη; Κυρίως συμπληρώματα βιταμινών και φυτικά χάπια αδυνατίσματος. Τα είδη των πραγμάτων που δεν έχουν πραγματικές επιστημονικές δοκιμές και ως επί το πλείστον δεν ρυθμίζονται από τη διοίκηση τροφίμων και φαρμάκων.

Η Herbalife βρήκε ένα καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο: να πείσει τους ανθρώπους που αγοράζουν αυτά τα προϊόντα να εργαστούν στο σπίτι ως «διανομείς». Ναι, μια άλλη εταιρεία μάρκετινγκ πολλαπλών επιπέδων (MLM) που λέει ότι προσφέρουν τη μεγαλύτερη επιχειρηματική ευκαιρία στον κόσμο που βασίζεται στην πώληση προϊόντων. Χρεώστε αυτά τα άτομα για εκπαιδευτικό υλικό, κόστος εγκατάστασης, αριθμούς τηλεφώνου χωρίς χρέωση και ιστοσελίδες για να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες. Απαιτήστε τους να αγοράσουν προϊόν προς πώληση εκ των προτέρων, επομένως πολλοί από αυτούς τους διανομείς καταλήγουν με πολλά προϊόντα που δυσκολεύονται να πουλήσουν. Σχεδόν κανείς δεν κερδίζει πραγματικά ένα πραγματικό κέρδος από την αγορά των προϊόντων MLM και τη μεταπώλησή τους. Γιατί μπορεί να ρωτήσετε; Είναι απλό, τα προϊόντα τους είναι πολύ ακριβά. Παρόμοια ή φθηνότερα προϊόντα είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο ή σε τοπικά καταστήματα. Υπάρχει μικρή πραγματική ανάγκη ή μακροπρόθεσμη ζήτηση για αυτά τα προϊόντα.

Τι γίνεται με την ίδια τη δίαιτα; Τι είναι η δίαιτα της Herbalife; Η δίαιτα Herbalife είναι μια εύκολη, αλλά δαπανηρή δίαιτα που αποτελείται κυρίως από συμπληρώματα διατροφής καθώς και ένα καλά ισορροπημένο γεύμα την ημέρα. Ο γενικός σκοπός της Herbalife είναι το κέρδος έναντι μιας υγιεινής διατροφής, ωστόσο οι άνθρωποι μπορούν να επιτύχουν αρκετά καλά αποτελέσματα σε αυτήν βραχυπρόθεσμα, αλλά μακροπρόθεσμα θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά την υγεία τους. Μερικά από τα συμπληρώματα Herbalife περιέχουν Sida Cordifolia, η οποία ανήκει στην οικογένεια των αλκαλοειδών της εφεδρίνης.

Υπάρχουν σίγουρα διάφορα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στη δίαιτα Herbalife. Μερικά από τα πλεονεκτήματα είναι ότι έχει εύκολο να ακολουθήσει τις οδηγίες καθώς και απλά κουνήματα και αντικαταστάσεις γευμάτων. Ωστόσο, κατά τη γνώμη μου, τα μειονεκτήματα υπερτερούν των θετικών (χωρίς λογοπαίγνιο). Πρώτα και κύρια, η δίαιτα Herbalife είναι εξαιρετικά ακριβή. Δεύτερον, η απώλεια βάρους μπορεί να είναι αποτέλεσμα απώλειας θερμίδων χωρίς δημιουργία μυϊκής μάζας για να κρατήσετε τα κιλά μακριά μόλις σταματήσετε τα συμπληρώματα. Τρίτον, η εφεδρίνη έχει αποδειχθεί ότι έχει πολύ κακές παρενέργειες και έχει προκαλέσει ακόμη και θάνατο σε μερικούς ανθρώπους. Επιπλέον, η εφεδρίνη θα σας κάνει να δημιουργήσετε μια ανοχή στα φάρμακα. Με άλλα λόγια, η δόση που λειτουργεί για εσάς στην αρχή δεν θα είναι αρκετή για να προκαλέσει τα ίδια επιθυμητά αποτελέσματα μακροπρόθεσμα. Τέλος, απλά δεν υπάρχουν αρκετές θερμίδες στη διατροφή για να αυξήσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα ή να χτίσετε μυϊκή μάζα.

Συμπέρασμα για τη δίαιτα της Herbalife και την ευκαιρία πωλήσεων:

Αυτή η δίαιτα δεν πρέπει να ακολουθείται. Είναι επικίνδυνο και δεν είναι τρόπος ζωής που μπορεί να διατηρηθεί. Οποιαδήποτε απώλεια βάρους θα ακολουθείται από αύξηση βάρους μακροπρόθεσμα και θα εμφανιστούν συμπτώματα στέρησης μόλις αφαιρεθεί η δίαιτα.

Προσωπικά, έχω αποφύγει εντελώς αυτούς τους τύπους προγραμμάτων MLM εντελώς. Οποιαδήποτε αλλαγή διατροφής ή τρόπου ζωής θα πρέπει να γίνεται με γιατρό ή πιστοποιημένο διατροφολόγο. Πολλές από αυτές τις δίαιτες είναι μόδες και δεν θα υπάρχουν μακροπρόθεσμα. Τρώτε υγιεινά και ασκείστε, είναι πολύ απλό. Όσον αφορά την πώληση αυτών των προϊόντων της Herbalife, δεν θα έχανα τον χρόνο σας, καθώς υπάρχουν άλλοι, πιο σταθεροί τρόποι για να βγάλετε επιπλέον εισόδημα, καθώς κατάφερα να ζήσω πολύ πιο εύκολα από το Διαδίκτυο στο σπίτι.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts